Passbeskrivningar

Vi har ett stort utbud av gruppträning som passar alla. Vi använder oss mest av Les Mills välkända och populära program. Deras pass är forkoreograferade och byter koreografi och musik var tredje månad.
 
GRIT strength 30
Tuff träning som kräver längre återhämtning. Du använder stång och viktplattor för att ta din träning till nästa nivå. Du tränar snabbt upp din styrka, kondition och uthållighet! Supereffektivt intervall pass där du själv kan bestämma tempo och vikt beroende på vilket resultat du önskar.
Passet är förkoreograferat.
RPM 30/45
Ge dig ut i terrängen på cykeln tillsammans med en inspirerande instruktör som leder gruppen genom backar, raksträckor, bergstoppar och intervaller. RPM förbättrar snabbt din kondition, ökar din förbränning och aktiverar musklerna i ben, höft och rumpa. Svettigt? Det kan du lita på! Passet är förkoreograferat. 
Bodybalance 45/60
En perfekt blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Du tränar upp din styrka, rörlighet och balans till skön följsam musik som lämnar dig i harmoni och balans. Passet är förkoreograferat.
till
Bodyjam 45
För dig som älskar att dansa! Bodyjam är en dansklass med de coolaste movsen till den senaste musiken, men man behöver absolut inte vara dansproffs för det. Träna rörlighet och förbränning Våga släppa loss, svettas och ha riktigt roligt! Medicin för själen! Passet är förkoreograferat.
Bodycombat 45/60
Har du någon gång velat känna dig som en riktig fighter? Nu har du chansen! Testa kampsporttekniker som boxning, kickboxning, karate, tae kwon do, kung fu, muay thai mm. KONDITION och rörlighet under 60 minuters adrenalinpåslag. Vill du få snabba resultat, ha riktigt roligt och få lov till att bli helt galen är detta passet för dig. Vågar du? Passet är förkoreograferat.
Bodyattack 30/45
Ett sportinspireret intervallpass där du utmanar din kondition, uthållighet och styrka. Les Mills tuffaste konditionspass med lätt koreografi. Ger superresultat, kanonkul är det också! Passet är förkoreograferat. 

Bodystep 30/45 
Ett enkelt och roligt intervallpass som finns i två inriktningar - Classic och Athletic. Man använder en stepbräda och tränar till motiverande musik som höjer din puls till max. Du tränar upp din kondition, uthållighet och stärker ben och rumpa. Passet är förkoreograferat.
Bodypump 45/60
Styrketräning i grupp. Här tränar du igenom hela din kropp. Både förbränning och uthållighet! Bästa sättet att forma din kropp. Supereffektiv träning som ger resultat! Passet är förkoreograferat.
CXWORX 30
Genom dynamisk träning för mage, rumpa och rygg kommer detta pass få dig att känna dig stark och välmående. Du får snabb och effektiv träning på endast 30 minuter. Tuff träning som utmanar dig både fysiskt och psykiskt. CXWORX ger kanonresultat! Passet är förkoreograferat.
Stretch 30
Enbart fokus på rörlighet och smidighet! Lång “skön” stretch! Otroligt viktig träning för att kroppen ska må bra, vara frisk och hålla längre. Unna din kropp 30 min extra! Perfekt att avsluta din träning med!
Spinning 30/45
Effektiv konditionsträning på cykel. Ett pass för alla! Du bestämmer själv motstånd utefter din egen nivå. Perfekt att kombinera detta spinning pass med CXWORX 30 eller styrketräning


 

 

.